26 Ekim 2015 Pazartesi

Avene Hydrance Optimale Nemlendirici, cilt tonu düzenleyici

Avene Hydrance Optimale nemlendirici, cilt tonu düzenleyici tazelenmiş, sağlıkla ışıldayan, mükemmel bir cilt tonu sağlamayı vaad ediyor. İçeriğindeki Avene termal su, Meiboserin, Lipomucine ile uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Yüksek UVB-UVA koruması (SPF 30) ve serbest radikallere karşı bir kalkan oluşturuyor. Yumuşak, matlaştırıcı ve pürüzsüzleştirici ajanları sayesinde mikro çizgileri doldurarak, cilt tonunu düzenliyor ve cildin ışıltısını arttırıyor. Bakır ve pembe renkli sedefli ajanlar sayesinde soluk cilt tonunu düzenleyerek doğal bir görünüm sağlıyor. 

Karma ciltler için, ince ve matlaştırıcı yapısı ile LEGERE, kuru/çok kuru ciltler için, pürüzsüz ve yumuşak yapısı ile RICHE olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. 












İlk anda rengi oldukça ürkütücü gelmişti, çünkü çok koyu görünüyor. Fakat cilde uygulandığında cilt ile bütünleşerek oldukça doğal görünüyor. Bu nedenle birçok cilt tonuna uyum sağlayabilen bir ürün.







Bendeki etkilerine gelecek olursak, cildi problemli olanlar için çok uygun bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kapatıcılığı yok denecek kadar az, sivilceleri veya izleri kapatamıyor bu nedenle. Benim de yüzümde bu aralar Beren sayesinde morluklar ve çizikler var :) Hiçbirini kapatamadı haliyle. Fakat gözle görülür şekilde cildi daha sağlıklı ve ışıltılı gösterdiğini söyleyebilirim. Dediğim gibi pürüzsüz cildi olanlar için mükemmel bir ürün. Ya da başka bir alternatif olarak fondöten ile karıştırılarak uygulanabilir, böylece fondöteninizin daha ışıltılı olmasını sağlayabilirsiniz. 





1 yorum:

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Çok merak ettiğim ürünlerden biriydi. Cildimdeki matlığı gidersin diye almak istiyordum. Mutlaka bakacağım. Beren'i de çok öpüyorumm :))