22 Ekim 2014 Çarşamba

Sonbaharda ruhunuzu tazeleyecek parfümler




2014 yılının sonbahar aylarına yakışacak en iyi ve en yeni parfümleri öğrenmeye ne dersiniz? İşte başlıyoruz...











1. Marc Jacobs Daisy Dream



Meyvemsi ve şekerli bir koku. Üst notaları- böğürtlen, greyfurt ve armut, orta notaları-mor salkım, çin ağacı meyvesi ve yasemin, alt notaları- beyaz ağaç, hindistan cevizi ve misk.





2.Estee Lauder Modern Muse



Beyaz çiçeklerden oluşan bir buket... Üst notaları- turunçgiller, orta notaları -sümbülteber, zambak, hanımeli ve yasemin, alt notaları- paçuli,amber, misk, madagaskar vanilyası ve ağaçsı notalar.







3. Calvin Klein Reveal




Ağaçsı ve pudramsı bir koku... Üst notalar- Tuz, pembe ve siyah biber, Orta notalar- zambak ve siyah amber, alt notalar- sandalağacı, vetiver ve misk.






4. Givenchy Dahlia Divin




Ağaçsı notalar ve beyaz çiçekler... Üst notalar- erik, orta notalar- yasemin ve beyaz çiçekler, alt notalar- paçuli, sandalağacı ve vetiver.




5. Jo Malone Wood Sage & Sea Salt





Deniz tuzu ve adaçayı bu parfümün temel notaları. Dalgaların kıyıya vurduğu odunsu notalar ve tertemiz okyanus kokusu aklınızı başınızdan alacak. Klasik ve sıradan parfümlerden farklı olarak çarpıcı ve akılda kalıcı bir koku.





6. Narciso Rodriguez Narciso


Misk ve ağaçsı notaların harmanlanmasıyla oluşmuş muhteşem bir koku... Üst notalar- gardenya ve beyaz gül, orta notalar- misk, alt notalar- vetiver ve beyaz sedir ağacı.






7. Chloe Love Story






Beyaz çiçekler ve turunçgillerin muhteşem uyumu... Üst notalar- neroli, orta notalar- portakal çiçeği, madagaskar yasemini, alt notalar- misk ve sedir ağacı.






8. Burberry My Burberry






Çiçeksi ve şekerli.. Üst notalar- Tatlı bezelye, bergamot ve mandalina, orta notalar- sardunya, frezya ve ayva, alt notalar- paçuli ve Damascus gülü.





Yeni parfüm arayışında olanlar ne dersiniz hangisi size göre?

Hiç yorum yok: