26 Ekim 2014 Pazar

Chloé Love Story






Paris’te bir gece. Parıldayan ışıklar ve müzik. Kalabalık arasında; Chloé kızı.



Gece ona ait

Erkek, kadını bir bakışta farkediyor. Gözleri buluşuyor. Erkek, Chloé kadınının feminenliğiyle, doğal zarafetiyle, özgürlük ve incelikle dolu ışıltısıyla büyüleniyor.
O kadın, Clemencé Poesy’nin ta kendisi. Melanie Laurent’in objektifinde müthiş bir Chloé kadını portresi çiziyor. Love Story, cazibenin modern bir hikayesi. Genç bir çift. Kesişen yollar, fısıldanan birkaç güzel söz ve paylaşılan muhteşem bir an.


Cazibenin esansı

Kadının boynunda bir tılsım gizli. Neroli aromasının ferahlığı onu aydınlatıyor, kalabalık içinde ışıldamasını sağlıyor. Erkek ondan başkasını görmüyor. Portakal çiçeği, erkeği kadına daha da çekerken, mutluluğun çiçeği olan Madagascar yasemini devreye giriyor ve Chloé kadınını her zamankinden de daha karşı konulmaz yapıyor. Son olarak, tenindeki sandal ağacı esintileri havaya karışıyor... Floral bir aşk hikayesi, taptaze ve seksi. Cazibenin unutulmaz esansı.
Erkek ve kadın, birlikte, her zamankinden daha bütün. Şehir onlara ait, gece de... Erkek, kadının elinden tutuyor, kadının ayakkabılarının topuk sesleri şehrin sokaklarında, kahkahaları şehrin duvarlarında yankılanıyor. Aşk hikayelerinden çalıntı birkaç güzel dakika...
İkilinin arasındaki çekimin sembolü; bir kilit. Kadının parfümü. Erkek almaya çalışsa da, bu tılsım sadece kadına ait. İkonik cam şişeyi taçlandıran metal plaka ve bu muhteşem esansı koruyan şeffaf kapak. Bu eşsiz tasarımın kenarına kondurulmuş, modern ve şık Chloé ruhunu yansıtan, ince zarif kurdele.



Günün ilk ışıkları

Pont des Arts’ın hemen altına bir tekne yanaşıyor. Adam tekneye adım atar atmaz, Chloé kadını gözlerden kayboluyor. Çünkü o, her şeyden önce tamamen özgür! Hayatı ve aşkı seviyor... Peki ya geri dönecek mi? Parfümü havaya yayılıyor. Bir aşk hikayesinin muhteşem kokusu.








Chloé'nin yeni parfümü Love Story'nin hikayesi işte böyle... Chloé'nin diğer parfümleri gibi yine muhteşem ve eşsiz bir parfüm. Üst notalarındaki neroli, orta notalarındaki portakal çiçeği ve madagaskar yasemini, alt notalarındaki misk ve sedir ağacı ile beyaz çiçekler ve turunçgilleri muhteşem uyumunu sergiliyor.





Kış aylarında içinizi ısıtacak bir parfüm istiyorsanız Sephora, Tekin Acar, Boyner ve Sevil mağazalarından Chloé Love Story'i bulabilirsiniz.




1 yorum:

Unknown dedi ki...

Chloe aşığı biri olarak en kısa zamanda ben de edineceğim parfümü :)