17 Nisan 2013 Çarşamba

Ünlü kadınların güzellik sırlarını bilmek ister misiniz?

Hepimiz zaman zaman merak ederiz, sürekli göz önünde olan ünlü kadınlar nasıl olur da bu kadar güzel kalabiliyor diye.. Biliyoruz ki büyük bir çoğunluğu estetik ameliyatlardan, birbirinden pahalı kremlerden, en son teknoloji ile bakımlardan yararlanıyor da insan yine de merak ediyor bunlar ne yer ne içer, kendi kendine kaldığında ne yapar diye.. Bakalım kimler neler yapıyormuş..

IVANKA TRUMP


Bildiğiniz gib kendisi ünlü emlak kralı Danold Trump'ın kızı.. Kendisi iş kadını olarak geçiyor ya neyse.. Ivanka'nın güzellik sırrı ise lahana, havuç, elma, kereviz ve limon suyundan oluşan ve her midenin kaldıramayacağı bir smoothie imiş.. Bu smoothie'nin özelliği cilde oksijen vererek canlılık sağlamasıymış..





TERI HATCHER



Benim en beğendiğim dizi oyuncularından kendisi.. Gerçekten zamana karşı direnen kadınlardan.. Güzelliğini ise biraz masraflı olan kırmızı şarap banyosuna borçluymuş.. Kırmızı şarap içerdiği resveratrol ile cildin güzelleşmesini sağlıyormuş..






DEMI MOORE


Demi Moore da yıllara inat güzelliğini korumaya çalışan kadınlardan.. Bunun için de iğrenmeyin ama sülüklerden yardım alıyormuş.. Sülükler kanın toksinlerden arınmasını sağlıyormuş.. Offff ben almayayım alana da mani olmayayım, iğrenç.. Fotoğarını bile ekleyemiycem o kadar kötü..





CINDY CRAWFORD




Dünyanın en güzel kadınlarından biri.. Çok şükür biri güzelliğini korumanın masum bir yolunu bulmuş.. Sütü suyla karıştırıp yüzüne püskürtüyormuş.. Ne kadar güzel..Bunun bilimsel bir kanıtı olmasa da kendisi bunun cildini gün içinde nemlendirdiğini söylüyormuş..









CHER




Bu kadın zaten güzel mi değil mi tartışılır, bir de üstüne cildini germek için bant kullanıyormuş.. Herhalde bildiğimiz selobanttan faydalanıyor herhalde.. Siz siz olun sakın onun yöntemini denemeyin.. Zaten işe yaramadığı ortada :)





Kaynak: New beauty dergisi

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel bir paylaşım olmuş canım ama demi more harika duruyor yaa çok güzel bir kadın ama yaptığı şeyi bende almayım :)bu arada blogumada beklerim sevgiler:)
http://ballkopugu.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Ay evet cidden yöntem çok kötü.. Hemen ziyaret ediyorum blogunu :)

Unknown dedi ki...

kadın doğru söylüyo hem cilde hem sağlığa çok faydası var sülüğün vücuttaki pis kanı çekiyor bende koydurtcam :d