29 Şubat 2012 Çarşamba

THE BODY SHOP Aromaterapi Deep Sleep serisi

Body Shop'un bu serisine bayılıyorum. Kokusu o kadar huzur veriyor ki bana.. Ben yastık ve saç spreyini ayrıca vücut losyonunu kullanıyorum. Yatmadan önce nevresime ve yastığıma sıkıyorum uykuya dalmadan önce rahatlatarak derin bir uykuya dalmamı sağlıyor. Vücut losyonu da enfes o kadar alışmışım ki sürdüğüm zaman hemen uykum geliyor :) Fiyatları çok net hatırlamıyorum ama her biri 25 TL civarındaydı sanırım.

Saç ve yastık spreyi
Vücut losyonu



Loreal Professionnel Mythic Oil- Saç Bakım yağı

Son zamanlarda gördüğüm en güzel saç bakım ürünü. İlk kullandığımda sonuçlarına inanamadım!!Saçıma yıkadıktan ve fön çekildikten sonra uyguladım nasıl kolay şekil aldı ve nasıl sağlıklı göründü anlatamam, ışıl ışıldı..Asıl özelliği saça uygulanan fönün daha uzun süre dayanmasını ve bozulmamasını sağlaması fakat saçları benim gibi ince telli ve kolay elektriklenen bayanlar için hayat kurtarıcı bir ürün. İçeriğindeki üzüm çekirdeği ve Avakado yağı saçı beslerken inanılmaz bir parlaklık veriyor.

Loreal Professionnel Mythic Oil yağı ihtiyaca göre beş farklı şekilde kullanabilirsiniz.
• Islak saça uygulandığında saç kolay taranır
• Saçları yıkamadan önce bakım yapılabilir
• Fön öncesinde kullanılarak kalıcılık sağlanabilir
• Fön sonrasında ise uzun süre mükemmel görünüm için uygulanabilir
• Saçın sürekli parlaması için de gün içinde birkaç kez kullanılabilir

Fiyatı 60 TL civarında, Loreal Professionnel ürünleri satan kuaförlerde veya internet sitelerinden bulabilirsiniz (ama dikkat edin güvenmediğiniz sitelerden almayın sakın). 


28 Şubat 2012 Salı

GIVENCHY Le Prisme Blush- Allık

Sıcacık renklerrrrr :) bayılıyorum böyle ürünlere. Bronz, lila, mor, pembe bütün sıcak renkler bir arada.. Yanaklarınıza hepsini karıştırarak uyguladığınızda benzersiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Sıradan allıklardan sıkıldıysanız farklı bir alternatif.Farklı renkleri de aşağıda görebilirsiniz. Fiyatı 100 TL.


GIVENCHY Les Ombres Lune Eyeshadow- Far

Çok güzel bir altın rengi ve çok çok çok güzel bir lacivert bir arada.. Oldum olası Givenchy'nin ürünlerini beğenirim, yine başarılı bir ürün sundular bize.Dolunay gibi değil mi :) Bu renkleri gözünüze uyguladığınızda gerçekten fark yaratabilirsiniz. Fiyatı 119 TL. Biraz pahalı ama renklerini çok beğendim mutlaka almak istiyorum derseniz buyrun :)

NARS Angelika Lip Gloss

Şu renge bakar mısınız? Siz de benim gibi pembe rujlara bayılıyorsanız bu lip glosstan vazgeçemeyeceksiniz.E vitamini içeriğiyle dudaklara esneklik ve su kazandırarak nemlendirir. En önemlisi de yapış yapış olmuyor ki bu da lipglosslar arasında genelde karşılaştığımız bir problem. Fiyatı 55 TL.

LUMINESS Air Tube Brush Concealer- Siyah Halka Silici Kapatıcı

Göz çevresinde siyah halka ve kızarıklık olan bayanlar için ideal bir ürün, ayrıca kılcal damarları gizleyerek fondöten için mükemmel bir baz hazırlar. Hatta vücuttaki dövmelerin kapatılması için bile kullanıldığı söyleniyor çok ilginç :) A ve E vitamini içerdiği gibi aynı zamanda aloa vera ve papatya özleri içerir, böylece göz çevresini besler. Fiyatı 30 dolar, luminessair.com adresinden inceleyebilirsiniz..Fernandez, bilgine ;)

26 Şubat 2012 Pazar

GUERLAIN Khol Kajal Sürme

Çok başarılı bir ürün.. Anlamlı bir göz makyajı elde edebilmek için vazgeçilmezlerimizden. Zaten özellikle siyah kalemlerin şeklinin bu şekilde olması kullanım açısından kolaylık sağlıyor. Sürümü çok rahat, tabi sonrasında bir fırçayla yaymak size daha buğulu bir göz makyajı sağlayacaktır. Fiyatı 88 TL. Bu tarz bir ürün istiyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim..

SHISEIDO Eyebrow- Kaş farı

Kaş farını icat eden kişiyi gerçekten tebrik etmek istiyorum :) Bunlar yokken ne yapıyor muşuz biz? Tabi ki kaş kalemi ile idare ediyorduk.Kalemleri uygulamak farlara oranla çok daha zor, eşit dağılımı açısından problem olabiliyor. Kaş farları, kaşlarında boşluklar olan veya kaşlarına farklı renkler isteyenler için ideal. Birçok markanın bu tarz ürünleri var ve genelde hepsi başarılı. Bu ürünün iki rengi var, fiyatı 78 TL.

GLOMINERALS Dust- Mineralize aydınlatıcı

Ve işte karşınızda lüks bir ürün daha..Dünyanın en ünlü markalarından biri olan Glominerals cildi iyileştirme özelliği olduğu için güzellik uzmanları ve doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Peki bunu nasıl yapıyor, tabi ki içerdiği yoğun mineraller sayesinde. Çok ilginç ama iyileştirici özelliğinin yanında 24 karatlık altın tozu içeriğiyle makyaj altına uygulayıp yüzünüzü aydınlatabilirsiniz. Üç farklı rengi bulunuyor; altın, gümüş ve bronz. Yüzünüze, boynunuza, dekolte bölgesine, bacaklara, dilediğiniz her yere uygulayabilirsiniz. Fiyatı 105 TL. Sadece yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. Gelecekte sadece dermokozmetik ürünleri kullanacağımıza inanıyorum!!

Bronz
Altın
Gümüş

Rosense Gül suyu

İşte benim vazgeçilmezlerimden.. Gülsuyunu keşfettiğimden beri tonik kullanmayı düşünmüyorum açıkçası hiç gerek de duymuyorum. Akşamları makyajımı çıkarıp yüzümü yıkadıktan sonra gülsuyu ile temizliyorum. Hem bütün kirleri ve makyaj kalıntılarını alıp götürüyor, hem de mis gibi kokuyor. Öyle güzel bir koku ki uykuya dalmama yardımcı oluyor.Hem de fiyatı çok uygun, 300 ml 8.5 TL.Hep pahalı ürünlerden bahsedecek değilim :)  Şiddetle öneririm..

BLISTEX Lip Brilliance- Dudak koruyucu

Blistex'in ürünlerini severdim zaten ama bu ürün özellikle dikkatimi çekti. Dudakları korurken aynı zamanda nemlenmesini sağlar ve renklendirir. Çok fazla renkledirmesini beklemeyin tabi ki hafif bir renk veriyor sadece. İçerdiği Hiyalüronik içeren kürecikler sayesinde dudakları dolgunlaştırdığı söyleniyor ama ben denedim etkisini göremedim. SPF 15 özelliği ile dudakları güneşten koruması güzel ama.. Çok fazla özelliği olmayan hafif renklendirici bir koruyucu bence. Fiyatı 8.5 TL, Gratis'den aldım. Nivea'nın ürünlerinden çok farkı yok ama denemek isteyebilirsiniz belki..


25 Şubat 2012 Cumartesi

DEMETER Parfüm

Çok ilginç gerçekten ya!!İki adam Pensilvanyada ne yapsak diye düşünürken günlük hayatta karşılaştığımız şeylerin kokularını yapalım demişler. Vee işte birkaç örnek; Dirt (Toprak), Rain (Yağmur), Pure Soap (Saf sabun), Apple Pie (elmalı kek), Baby Powder (Bebek  Pudrası), Bamboo (Bambu), Brownie, Bubble Gum (Sakız kokulu), Christmas Tree (Noel ağacı), Clean windows (Temiz cam????????), Cucumber (Salatalık), Dust (Toz), Espresso, Funeral Home (en garibi herhalde cenaze evi kokusu), Gin & Tonic (Cin-tonik), Glue (Tutkal???), Green Tomato (Yeşil domates???), Martini, Mojito, Pineapple (Ananas), Popcorn (Patlamış mısır), Pumpkin Pie (Balkabağı), Russian Leather (Rusya derisi ???), Rubber (Silgi???), Sex on the Beach, Snow (Kar), Tiramisu, Wet Garden (Islak bahçe) ve daha birçok olmak üzere tam 200 çeşit koku var. Özellikle soru işareti koyduğum kokular beni çok şaşırttı. Gratiste bunların birkaç çeşidini bulabilirsiniz, fiyatı 19,90 TL. Ama kötü bir haberim var size sadece birkaç çeşidini bulabilirsiniz ve en ilgilnçleri buna dahil değil maalesef.. Neyse şimdilik olanlarla idare edelim, bu da birşey değil mi eminim sonrasında diğerleri de gelecektir.

Village cosmetics ürünleri

Ya ben bayılıyorum hem dışı hem içi güzel kozmetik ürünlerine!!Bakar mısınız şu ambalajların güzelliğine, emin olun içindekiler de bir o kadar hoş kokuyor. Village kozmetik ürünlerini Almanya'da bulabilirsiniz ancak, fakat 1-2 çeşit ürünü Gratis'te var. Özellikle el kremlerinin yapısı ve kokusu çok güzel. Tavsiye ederim!!


NARS Blush - Bronzer Duo- Allık

Orgasm- Laguna
Yine Nars yine muhteşem renkler!! Bu iki rengi karıştırıp allık olarak kullandığınızda ortaya çıkacak renklerin güzelliğini hepimiz tahmin edebiliriz. Orgasm serisi ile ilgili daha önceki yazılarımda bilgi vermiştim, bu da  içinde yine orgasm rengi bulunan fakat iki güzel renk bir arada olduğu için daha da güzel bir allık. Fiyatı 73 TL. Sephoralarda ve NARS mağazalarında bulabilirsiniz.

MILANI Baked Eyeshadow Marble- Göz farı

Sizce de uzaktan dünya gibi görünmüyor mu :) Yine bir Amerikan markası yine farklı ürünler..Milani markasının 2012 ilkbahar koleksiyonu.. Bu farların her biri 7.49 dolar ve bence her birini denemek gerekiyor. Ayrıca farları ıslak veya kuru olarak kullanabilirsiniz. Maalesef bunları da ülkemizde bulmak imkansız :(


Nasıl ama çok güzel görünüyorlar değil mi :)

23 Şubat 2012 Perşembe

BENEFIT dr. feelgood a velvety complexion balm- Balm


Yaa şu ambalajın güzelliğine bakar mısınız? Bayılıyorum böyle retro- vintage tarzında ambalajı olan kozmetiklere.. Sırf ambalajı için bile alınabilir. Neyse gelelim özelliklerine.. Bu ürüne makyaj bazı desem değil, pudra desem değil balm diyelim kısaca. Peki ne işe  yarıyor?? İçerdiği A,C ve E cildi yumuşatırken çizgilerin görünümünü azaltır, ayrıca yüzünüzde parlama varsa matlık sağlar. Tek başına uygulayabileceğiniz gibi makyaj altına da uygulayabilirsiniz. Fiyatı 29 dolar ve yine Sephoralarda..

BENEFIT Sugarbomb "sugar rush flush" face powder- Pudra


Renkler nasıl ama çok canlı ve farklı tonlarda değil mi? Bu tatlı renklerle şeker gibi yanaklarınız olabilir :) Gül kurusu, erik, şeker pembesi ve şeftali tonlarını içeren ambalajıyla bu 4 vurucu rengin birlikte kullanımı ve mükemmel karışımı ile,yanaklarınız doğal bir pembelik ile canlanıyor. Özellikle yaza birkaç ay kalmışken belki tam da böyle bir ürüne ihtiyacınız var. Fiyatı 28 dolar, Türkiyede sadece Sephora mağazalarında satılıyor.


22 Şubat 2012 Çarşamba

Palmer's Cocoa Butter Lotion Pump Bottle - Vücut Losyonu

Kakao kokusunu sevmeyen çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum.. Amerika menşeili bir marka olan Palmer's bu ürünü ile çok başarılı bence, fiyatı da gayet uygun 400 ml 25 TL civarında. 400 ml olduğu için kullan kullan bitmez :) Bu ürün E vitamini ile zenginleştirilmiş kakao yağı ile cildi nemlendirir ve yumuşatır,iz ve çatlakların görünümünü azaltır. Güneş sonrası olarak da kullanılabilir. Hamilelik dönemi ve sonrası çatlaklar için de kullanabilirsiniz.

LANCOME Bifacil Göz Makyaj Temizleyicisi

Lancome markasını normalde çok fazla sevmem bu nedenle blogumda ürünlerine fazla rastalayamazsınız fakat bazı ürünleri gerçekten başarılı. Sakın yanlış anlamayın benim markayı sevmemem ürünleriyle alakalı değil farklı bir konu. Neyse bu göz makyaj temizleyicisi çift fazlı olduğu için göz makyajınızı kolaylıkla çıkarmanıza yardımcı olur, suya dayanıklı makyaj üzerinde bile etkilidir. Hassas gözlere sahipseniz veya kontakt lens kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fiyatı 125 ml 76 TL civarında. Ben mesela süt şeklinde temizleyiciler kullanmayı tercih ediyorum bunlarla ilgili de daha sonra bilgi vericem ama bu ürünü de kullandığımda memnun kalmıştım.

21 Şubat 2012 Salı

THE BODY SHOP Neroli Jasmin Serisi

Parfüm
İşte karşınızda en favori ürünlerimden biri!! Hem çok muhteşem kokulu hem de ulaşılması çok kolay çünkü fiyatlar uygun. Body Shop'un ürünlerinin ne kadar güzel olduğunu tartışmanın bir anlamı olmadığını hepimiz biliyoruz ama benim favorim bu seri. Parfümü, vücut spreyi, vücut losyonu ve duş jeliyle kusursuz bir seri. 
Vücut losyonu
Duş jeli
Vücut spreyi


Vücut spreyinin fiyatı 23 TL idi yanılmıyorsam, duş jeli ve vücut losyonu o civarlarda. Vücut spreyini gün içinde ferhlamak istediğimde kullanıyorum. Dikkat çekici kokusu ile "hangi parfüm bu?" sorusuyla çok sık karşılaştığımı söyleyebilirim. Benim için vazgeçilmez..Israrla tavsiye edilir!!

PRIORI Lash Recovery Kirpik Uzatıcı- Dolgunlaştırıcı Serum

Buyrun bakalım sıradışı bir ürün daha..Şahsen kullanmadım ama yakın bir arkadaşım kullanıyor ve değişimleri onun üzerinde takip ediyorum :) İçerdiği Üçlü Lipopeptid Komplex kirpiklerin uzun ve kalın görünmesine, kirpik artırmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur, Gliserin, Sodyum Hyalorunate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin kirpikleri nemlendirip, daha sağlıklı, güçlü ve parlak görünmesini sağlar.Camelia Sinensis Leaf Extract (yeşil ve beyaz çay yaprakları karışımı), Cucumis Sativus fruıt Extract, Chamomilla Recutita Extract , Aloe Barbadensis Leaf Juice: Kirpiklerin pürüzsüz, rahat ve nemli olmasına yardımcı botanik içeriklerdir. Panthenol(pro-vitamin B5): Esneklik ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur. Retinyl Palmitate(pro-vitamin A),Tocopheryl Acetate(vitamin E)Ascorbyle Palmitate (vitamin C),Phopholipids: Yeni kirpik oluşumunu desteklemek ve uyarmak için gerekli temel besini sağlayan ve kaş /kiprik sağlığını yükseltemeye yardımcı olan vitamin kompleksidir.

Kirpiklere uygulanmasına rağmen kaşlarınız için de kullanabilirsiniz. Gece yatmadan önce kirpik diplerine uygulamanız gerekiyor.Bu ürün kirpik veya kaşların 2 haftalık düzenli kullanım sonrasında daha dolgun, daha kalın ve daha sağlıklı olmasını sağlar. Kirpikleriniz istenilen forma ulaştığında kullanım sıklığını haftada 3-4 keze indirmek gerekiyormuş. Fiyatında gelince o kısım biraz sancılı :) 160 TL!! Kirpiklerinizin gür ve sağlıklı görünmesi sizin için çok önemliyse denemenizi tavsiye ederim, zira kullananlar çok memnun. Sanırım ben biraz daha bekliycem almak için :)

ESTEE LAUDER Pure Color Eyeshadow Duo





Renkler nasıl ama çok güzel değil mi? Sadece renkleri de güzel değil yapısı, kolay sürülebilmesi, kalıcılığı hepsi gerçekten çok tatmin edici. Estee Lauder'ın yeni serisinde bunun gibi birçok güzel ürün var. Bu ikili farların fiyatı 93 TL. Fiyatı biraz fazla gibi değil mi :) Belki de daha uygun fiyatlara aynı renkleri başka markalarda da bulabilirsiniz. Ama illa ki bunları istiyorum derseniz buyrun deneyin.

20 Şubat 2012 Pazartesi

PHYSICIANS FORMULA BRONZER

Physicians Formula'nın o kadar çeşitli bronzerları var ki hangisini alacağınıza şaşırabilirsiniz. Aşağıda bir kaç tanesinin resimlerini koyuyorum, merak ederseniz bu markayı satan bir eczaneye uğrayıp size uygun olanın seçebilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin tek bildiğim makyajınızla uyusanız bile bu ürünlerin cildinize zarar vermeyeceği. Fiyatları genelde 50-60 TL arasında.




Hepsi mükemmel görünmüyor mu? Gözenekleri kapamadıkları için cildin nefes almasını sağlarlar..Ayrıca güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi  koruyor. E daha ne olsun, hem güzel hem akıllı :)

BODYSOL S.O.S. Lipstick- Dudak koruyucu

Dudak koruyular kış aylarında vazgeçilmezlerimizden.. Daha önce Avene'nin dudak koruyucusunu tanıtmıştım size. Bodysol dudak onarıcı onun kadar başarılı olmasa da güzel bir ürün. Fiyat olarak da daha uygun 8.5 TL civarında. Sıradan dudak onarıcılardan sıkıldım diyenler için yeni bi alternatif.

MAC Glitter and Ice Paint Pot "Let's Skate"- Kremsi göz farı

Let's Skate
Ne kadar soft bir renk öyle değil mi? MAC'in yeni serisi "Glitter and Ice" da bunun gibi o kadar güzel ürünler var ki. Bu kremsi farın 3 farklı rengi var ve hepsi birbirinden hoş. Limited edition olduğu için koleksiyonunuza katmakta fayda var. Fiyatı 50 TL.

For effect

Morning frost