3 Ağustos 2012 Cuma

Bakılası gözler..





 Belgin Doruk bakışları için tek ihtiyacınız olan bir eyeliner ve birazcık maharet.. Size küçük bir hile. Düzgün bir çizgi çekebilmek için bu uygulama işinize yarayabilir..






Şeker pembe bir far, siyah eyeliner, beyaz göz kalemi ve takma kirpikler ile bu göz makyajına sahip olmak mümkün. Bunların hepsini bulmak kolay da bu renk bir çift gözünüz yoksa bu kadar güzel durur mu bilmiyorum :)



,





Gökkuşağı gibi bir göz makyajı. Tercih eder misiniz bilmiyorum, ben etmem. Hiç doğal durmuyor fakat dikkat çekmek için kesinlikle ideal.. Parlak bir mor, pembe ve sarı far karışımları ile elde edebilirsiniz. Tabi bir de siyah bir kalem ve güzel bir rimele ihtiyacınız var.





Sedefli eflatun bir far, siyah kalem ve göz bitimine eklenmiş takma kirpikler. Gerçekten muhteşem, fakat yine yeşil bir çift göz olmadan böyle durur mu emin değilim :)







 Yok böyle bir mavi.. Kahverengi ve mavinin uyumunu her zaman takdir etmişimdir.. Parlak bir fildişi ve kahverengi far ile bu görünümü yakalamanız mümkün.. Mavi gözler için ideal bir makyaj.. Mavi  gözlerim olmasa da ben kahverengi sürmeye devam edeceğim, kimse kusura bakmasın :)

Hiç yorum yok: